Teniste Adana 2.liği
Haber Tarihi: 2016-04-08

ADANA KOLEJİ, ADANA İKİNCİSİ

Adana küçükler tenis il birinciliğinde tüm maçlarını 3-0 alarak namağlup grup birincisi olan, yarı finaldeki rakibimiz Bahçeşehir Kolejini de 3-0 yenen takımımız Adana Koleji, final maçında Bilfen Okulları ile karşılaştı. Maçlardaki 1-1’lik beraberliğin ardından, double maçına gidildi. İlk seti tie-break oyunda 3-4 kaybeden takımımız, ikinci seti tie-break oyunda 4-3 aldı. 1-1'lik setlerin ardından maç tie-break oynandı. 10 puan üzerinden oynanan maç tie-break'te takımımız 2 kez maç puanı oynadı, ancak, çekişmeli geçen ve 12-10 biten maç tie-breaki kaybeden takımımız Adana birinciliğini kılpayı kaçırdı. Yoğun ve çekişmeli geçen maçlarla okullarına teniste ilk kupayı götüren öğrencilerimiz/sporcularımız Ada Gezercan, Arda Eker ve Ata Türkeli, öğretmenimiz Rasim Koçaslan ve okul yönetimini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.