Satrançta il birinciliği
Haber Tarihi: 2015-12-15

Adana Koleji  Öğrencisinin Başarısı

Türkiye Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliğinin düzenlediği  2015-2016 sezonu  “Küçükler  Kategorisi”nde  satranç  yarışmaları  sonuçlandı. Bu yarışmada   Özel  Adana Ortaokulu öğrencisi  Gül Yaren Demiryürek  Adana Küçükler  İl Birinciliği elde etti.  Gül Yaren bu derecesiyle yarıyıl tatilinde Antalya ilinde yapılacak olan Türkiye yaş grupları satranç turnuvasında Adana’yı temsil etme hakkı kazandı.  11 yaş kızlar kategorisinde birinci olan Gül  Yaren daha önce de aynı başarılara imza atmıştı.

Okulda  düzenlenen törende  öğrenciye  ödülünü  Adana Koleji  İlkokul-Ortaokul  Müdürü Hülya  Uysal  verdi.

Özel Adana Koleji tüm eğitim birimlerinde akademik başarıların yanı sıra  spor, sanat ve kültürel alanlarda da başarılarını sürdürüyor.