Resimde dünya birincisi olduk.
Haber Tarihi: 2014-07-03

Okulumuz 6-B sınıfı öğrencisi Ela Özorhan Japonya’da düzenlenen resim yarışmasında dünya birincisi oldu. “Dünya Çocukları Resim Yarışması” adı altında Tokyo’da düzenlenen ve yetmiş bir ülkeden yirmialtıbin çalışmanın katıldığı yarışmada, Ela Özorhan “ailem” konulu resmiyle dünya birinciliğine layık görülerek, altın madalya kazandı.

Okulumuzda düzenlenen törende Ela Özorhan’a dünya birinciliği derecesinden dolayı Genel Müdürümüz Leyla Göksel tarafından bir plaket verildi. Başarısından dolayı Ela Özorhan’ı tebrik eden Leyla Göksel “Adana Koleji öğrencileri bugüne kadar çeşitli dallarda pek çok kez Türkiye ve dünya dereceleri elde etti. Eminin her biri alanlarında uzman ve deneyimli öğretmen kadromuz sayesinde daha çok başarılar elde edeceğiz” dedi.