HAKAN TABAKAN'LA GURUR DUYDUK!
Haber Tarihi: 2017-04-03

Okulumuz edebiyat öğretmeni Hakan Tabakan 17. Direkler Arası Seyirci Ödülleri’nde İstanbul Semaver Kumpanya’da oynanan oyunu “Mağrur Fil Ölüleri”yle  “En İyi Oyun Yazarı” ödülüne layık görüldü. Ödül Töreni 19 Nisan Çarşamba günü Kozyatağı Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Hakan Tabakan denilince akla gelenler her yıl okulumuzda 3-4 oyun sahneleyen yönetmen, edebiyat dergilerinde şiirleri, öyküleri yayımlanan şair - yazar gelir. Ağırbaşlı kişiliğiyle övünmeyi sevmeyen, Tanrı’nın kendine verdiği bu yetenekleri pek gündeme taşımayan  Hakan Öğretmenimiz yaratıcılığıyla öğretmen arkadaşları ve öğrencileri tarafından hep övgülerle karşılaşır.

Okulumuz adına sizi kutluyoruz Hakan Bey. Daha nice başarılarda adınıza rastlayacağız. Alkışlarla…