Cambridge Başarısı
Haber Tarihi: 2014-10-27

Adana Koleji’nden Cambridge Başarısı

2014 Cambridge Esol Sınavında başarılı olan Adana Koleji öğrencilerine belgeleri törenle verildi. Tören kendi öğrencilik yıllarında da aynı sınavlara girerek başarılı olan eski Adana Koleji mezunu olan ve şu anda Adana Kolejinde  İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Burçin Akkoç’un sunumuyla gerçekleştirildi. Burçin Akkoç törendeki konuşmasında dünyanın 130 ülkesinde uygulanan ve uluslar arası geçerliği olan bu sınavı Adana Koleji’nin yirmi yıldan daha uzun bir süredir uyguladığını ifade etti..

Okul müdürü ve İngilizce Öğretmeni Hülya Uysal yaptığı konuşmada Adana Koleji’nde çalışan İngilizce öğretmenlerinin  çoğunun Adana Koleji mezunu olduğunu ve KET –PET sınavlarına öğrencilik yıllarında girdiklerini ve MERİT (üstün başarı) derecesini Adana’da alan ilk öğrenciler olduklarını söyledi. Bu öğrencilerin Cambridge sınavlarına hazırladıkları öğrencilerimizin de MERİT ve DİSTİNCTİON dereceleri ile belge aldıklarını ifade ederek öğrencileri kutladı.

Törende öğrencilere başarı belgelerini Adana Koleji Genel Müdürü Leyla Göksel, Genel Müdür Yardımcısı ve İngilizce Öğretmeni Hande Gülcan, İlkokul-Ortaokul Müdürü Hülya Uysal,  Müdür yardımcıları Fikret Çürük ve Neşe Dölek, İngilizce Öğretmenleri Pınar Sözütok, Arzu Şahin, Burçin Akkoç, Tuğçe Özbiçer verdi. 119 Adana Koleji öğrencisi Starters, Movers, Flyers, KET ve PET  sınavlarına katıldı ve üstün başarılar elde etti.

Foto galeri için...