Anasınıfı öğrencilerinin Yılsonu gösterisi
Haber Tarihi: 2016-05-14

Adana Koleji’nde Anasınıflarının yılsonu gösterisinde büyük coşku yaşandı.

Adana Koleji’nde anasınıflarının yılsonu gösterilerinde coşku, mutluluk, heyecan ve eğlence bir arada yaşandı.
Okulun VIS (Very Important Student) Salonu’nda yapılan gösterileri Adana Koleji Genel Müdürü Hande Melis Gülcan, İlkokul ve Ortaokul müdürü Hülya Uysal, okul öğretmenleri, öğrencilerin anne-babaları ile diğer aile büyükleri izledi. Salonda kurulan panolarda öğrencilerin yıl içerisinde yaptıkları resimlerle çeşitli çalışmalar da sergilendi. Gösteriler, öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları etkinlikler, sosyal çalışmalar ve faaliyetlerinin fotoğraflarıyla hazırlanan VTR’lerle zenginleştirildi.  Büyük performans sergileyen öğrenciler,  modern dans, bale ve yöresel halk oyunları sundular, İngilizce ve Türkçe şarkılar söylediler.Öğrenciler, büyük alkış toplarken, gösterileri izleyen velilerin kimi zaman onlardan daha fazla heyecanlı oldukları gözden kaçmadı. Veliler, çocuklarının eğitim öğretim hayatındaki ilk ve önemli adımı başarı ile tamamlamalarının gururunu yaşadılar.