Adana Kolejliler'in Yabancı Dil Şovları
Haber Tarihi: 2016-05-30

ADANA KOLEJLİLER’İN  YABANCI DİL ŞOVLARI
    Adana Koleji  Ortaokulu  5.sınıf öğrencileri  sergiledikleri “Yabancı Diller Yıl Sonu  Gösterisi”nde İngilizce, Almanca ve Fransızcadaki  hünerlerini  velilerine, arkadaşlarına  ve  öğretmenlerine sundu. İngilizce  öğretmenleri  rehberliğinde hazırlanan bu yılki gösteride öğrenciler;  “Alice In Wonderland” adlı  oyunu  sergiledi.
    Aldıkları yoğun  yabancı dil  eğitiminin  sonuçlarını başarılı bir şekilde ortaya koyan  Adana Koleji Ortaokulu öğrencileri İngilizce sahnelenen oyunun ardından Fransızca  ve Almanca şarkılar seslendirdiler.   Programın ikinci yarısında da Ortaokul Müzik Kulübü öğrencileri Müzik dinletilerini sundular. Seyirciler tarafından İlgiyle izlenen  Yabancı Dil  ve Müzik   performansları ayakta alkışlandı.