Adana Koleji öğretmenler gününü kutladı.
Haber Tarihi: 2015-11-25

Adana Koleji Öğretmenler Gününü  Kutladı

Adana Koleji İlkokul ve Ortaokulu öğrencileri okulda yaptıkları törenlerle öğretmenler gününü coşku ve heyecanla kutladılar. İlkokulda 3.sınıflar ve ortaokulda  6. 7.ve 8. sınıf öğrencilerinin görev aldığı kutlamalar beğeniyle izlendi ve duygusal anlar yaşandı. Adana Kolejinin ilk kurucusu, Genel Müdür Leyla Göksel’in babası öğretmen merhum Ahmet  Küstü “Yarım Asırlık Çınar” sunumuyla bir kez daha anıldı.

İlkokul sınıflarının oratoryosu, skeçleri, halk oyunları; 7. ve 8. sınıfların sunduğu skeçler ve sunumlar profesyonelleri hiç aratmadı.

İlkokul ve ortaokulun ardından Özel Adana Fen Lisesi ve Anadolu lisesinin öğrencileri, de hazırladıkları programı öğretmenlerine ve öğrencilerine ilgiyle izlettiler.

Düzenlenen programlara Adana Koleji Genel Müdürü Leyla Göksel, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Hülya Uysal, Lise Müdürü Alaiddin Yetişken, okul idarecileri, öğretmenleri,  öğrenciler ve veliler katıldı. İlkokulun programı sınıf öğretmenleri Zehra Temur, Sebiha Şimşek ve Sündüs Cebeci; ortaokulun programı Türkçe öğretmenleri Mustafa Nilüfer ve  Aytün Yetgin rehberliğinde hazırlandı.

foto galeri için...