Adana Koleji'nde İngilizce-Dans-Müzik Etkinlikleri
Haber Tarihi: 2016-05-04

Adana Koleji Öğrenci Kulüpleri Etkinlikleri :İNGİLİZCE-DANS ve MÜZİK GÖSTERİLERİ

İngilizce Drama Kulübü öğrencileri yüz yıllık uykuya dalan güzel bir prensesin öyküsünü anlatan klasik bir Avrupa masalı olan “Sleepıng Beauty” (Uyuyan Güzel) adlı oyunu sergiledi. Küçüklerin sahne performansları ve diksiyonları takdire değerdi. İngilizce Drama Kulübünün hazırladığı oyunu İngilizce öğretmenleri Tuğçe Özbiçer, Elif Burcu Seçkin, Gökçen Gürbüz ve sınıf öğretmeni Zehra Sağlam Balceli yönetti.

Adana Koleji’nde İngilizce Drama Kulübünün yanı sıra Modern Dans Kulübü ve Müzik Kulübünün çalışmaları da etkinliklere renk kattı. Gösteriyi Modern  Dans Kulübü öğretmeni Demet Sazoğlu’nun öğrencileri hareketli danslarıyla süsledi. Müzik öğretmenleri Meliha Uyarlar ve Damla Özdoğru’nun yönettiği Müzik kulübünün şarkıları ve dinletileriyle gösteriler sona erdi. Konuklar öğrencilerin performanslarını ayakta alkışladı.

Adana Koleji İlkokulu İngilizce Drama, Müzik ve Modern Dans Kulübü öğrencileri 2015-2016 Eğitim Öğretim yılındaki çalışmalarını muhteşem bir gösteriyle tamamladı.