SİNEMİS IŞIK İLDAY TÜBİTAK BAŞARILARINA DOYMUYOR
Haber Tarihi: 2018-11-28

Adana Koleji 11B sınıfı öğrencisi Sinemis Işık İlday Amerika’da 70.kez düzenlenen İntel ISEF proje yarışmasına davet edildi.

TÜBİTAK 49.Araştırma Projeleri Yarışması’nda özel jüri tarafından seçilen 8 proje mayıs ayında düzenlenecek dünyanın en büyük bilim fuarı olan İntel ISEF’e katılmaya hak kazandı.  Okulumuz 11.sınıf öğrencilerinden Sinemis Işık İlday da “Kağıttan Karakterler” adlı projesiyle 8 öğrenciden biri olarak Amerika’ya gidecek. Öğrencimizin uluslararası başarısı öğretmenlerimiz ve öğrenci arkadaşları  için gurur  kaynağı oldu. Adana Koleji Genel Müdürü Hande Melis Göksel'i odasında ziyaret eden Sinemis bu büyük başarısını Genel Müdürle paylaştı ve Genel Müdürün takdirlerini aldı.

Adana Koleji ailesi olarak sevgili öğrencimizi kutluyor ve daha nice başarılarda adının duyulmasını diliyoruz.