NEBİL ÖZGENTÜRK ADANA KOLEJİ’NDE
Haber Tarihi: 2018-12-11

“Belgeselci” kimliği ve “Bir Yudum İnsan” programı hafızalardan bir türlü silinmeyen bir gazeteci okulumuzdaydı. 7 Aralık 2018 tarihinde okulumuz VİP salonunda moderatörlüğünü Halil Çetin’in yaptığı bir söyleşi gerçekleşti. Salona alkışlarla gelen Nebil Özgentürk, öğrencileri selamlayarak Sunay Akın’ın hazırladığı yaşamını anlatan bir belgeseli izledi öğrencilerle.
      Moderatörün hazırladığı sorulara yanıt verirken öğrencilere zevkli dakikalar geçirtti. Yaşam önerileri dikkatle izlendi. Öğrencilerin sorduğu sorulara içtenlikle karşılık verirken Adanalı geni öğrencilerle arasında güzel diyaloglarda etken oldu. Sımsıcak duygular yayıldı çevreye. Kitaplarını imzalarken hoş sohbet tavırlarıyla öğrencilerin ve öğretmenlerin gözdesiydi Nebil Özgentürk.  İyi ki geldiniz Nebil Bey.