Bilim Fuarı

Adana Koleji tarafından düzenlenen, Adana’dakl ilköğretim öğrencilerinin de projeleri ile katıldığı Bilim Fuarı, her yıl düzenlenmektedir. Kasım ayında duyurulmaya başlanan Bilim Fuarına aralık ayında başvurular başlamakta, başvuran öğrencilerin projeleri nisan ayı başında teslim alınarak Bilim Kurulu tarafından değerlendirilmekte ve istenen şartları taşıyan projeler Bilim Fuarında sergilenmektedir. Adana Koleji öğrencileri ile misafir okullardan öğrencilerin katıldığı Bilim Fuarı halka açık olarak yapılmakta ve tüm okulların öğrenci ve öğretmenleri fuara davet edilmektedir. Proje konuları fen bilimleri, matematik ve sosyal bilimlerden seçilmektedir.

Daha detaylı bilgi için Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı Fadime Özdayı’yı arayabilirsiniz.